Rengiksi, haetaan ja etsitään

Tämän sivun avulla etsimme kaivupaikkoja kullankaivajille, joilla ei ole omaan huuhdontapaikkaa, sekä huuhdontapaikan omistajia, jotka voivat vuokrata kultapaikan.

Ilmoita itsestäsi sähköpostilla raimo.niemela(ät)kultahippu.fi, niin panemme yhteystietosi tähän.

Etsin kullankaivupaikkaa

Kiitos aluksi hyvästä kirjasta, johon tutustuin viime kesänä. Taisin pariinkin otteeseen kahlata Kullankaivajan oppaan kannesta kanteen.

En ole kirjoitetuilta sanoiltani niin lavea, joten mennään asiaan; Nyt saatan muistaa väärin, mutta oliko kirja lopussa mainittu mahdollisuudesta löytää kauttasi ns ”lapiomiehen paikkaa”?

En viitsisi alkaa keräämään kaikkea tarvittavaa välineistöä ja kun tietotaitokin on vielä kirjan lukemisen varassa, niin se lienee fiksu vaihtoehto tällaiselle lomakaivajalle.

Olisi kiva myös tietää, kuuluuko lapiomiehelle joku osuus, vai onko se ”työssäoppimisjaksoa” palkatta? En minä tietysti rahasta, mutta helpompi rahasta on puhua etukäteen, kuin jälkikäteen.

Lyhyesti itsestäni; olen 35v, eronnut, maalainen (sosiaalinen satakuntalainen) Helsingissä. Käyn töissä, iltakoulussa, salilla, kalassa ja aloittelen golfin peluuta.Juttelen maaseudun rakennemuutoksesta ja single malt whiskien eroista yhtälailla.

Lomat varmaan pistän pääasiallisesti heinäkuulle, mutta jos pahimman rökäsajan voi ohittaa tulemalla kultamaille vaikka kesäkuussa, niin sitten sen viikon/puolitoista pidän silloin. Itikat nimittäin rakastavan minua, mutta tunne ei ole ihan molemminpuolinen.

 Toivon kuulevani Teistä pian!

K. Mikola

dartsmaster76@gmail.com

Puh. 0456343305  Helsinki

 

Tarjoan  kullankaivupaikkaa

Huuhdontapaikan haltija, ilmoita tässä Raimolle vapaasta paikasta: raimo.niemela(ät)kultahippu.fi