KULTAHIPPUKAUPPA – Hippukulta Oy

Lapin kultahippu ja -korukauppa osoitteessa www.hippukulta.fi!

31.217.192.144/~kultahi2

ARCTIC GOLD on Hippukulta Oy:n aputoiminimi. Myymme ja välitämme Lapin kullankaivajien kultahippuja ja Aarne Alhosen Lemmenjoki kultahippukoruja yli 30 vuoden kokemuksella. Kaupastamme löydät myös runsaasti muuta mielenkiintoista tilattavaa: kulta-aiheiset kirjat, hippu- ja kivikorut.

Lapin kultahiput ovat erittäin puhtaita kullan pitoisuus on 95-96 painoprosenttia, 4-5% on hopeaa ja muita metalleja. Jokainen hippu on erilainen ja toista samanlaista ei ole.

Kultahippu sopii sellaisenaan koruksi tai keräilyhipuksi.

UUTUUS

Kultahippu – hopearisti

Ristin pohjana on taottu hopealanka. Hopeaan on juotettu paksu kultahippu. Hippua ei ole muotoiltu.

Katso  Kultahopearisti

 

Kullanhuuhdontapaketti

Katso  Kullanhuuhdontapaketti. – Hippukulta

KULLANHUUHDONTAPAKETTI, Kultahiekkaa 15 annostaKULLANHUUHDONTAPAKETTI, Kultahiekkaa 15 annosta, vaskooli ja 15 kultaputkea

Tee elämys juhlavieraille yritystapahtumissa, syntymäpäivillä, polttareissa, lastenjuhlissa ym.
Huuhtokaa aitoa Lapin kultaa. Joku voi saada kultakuumeen.

 

Pikkuhippuja Sotajoelta

 

 

 

Kultahippuja Suomen Lapista 5,0 g päivän hintaan

Kultahippuja noin 5.0 g läpimitta 0.5-2 mm Lapista – Hippukulta

Lapin pieniä lajiteltuja kultahippuja läpimitta 0,5 – 2 mm. Näitä kultahippuja voi käyttää myös esineiden koristeluun.

 

Lapin aitoja kultahippuja, kulta on eroteltu maa-aineesta vain veden avulla painovoimaa hyväksikäyttäen ilman kemikaaleja, puhtaasti Lapin kultakentiltä.

 

Lemmenjoen kultahippukorut

Hippukorut ja kivikorut (hippukulta.fi)

Luumäen berylli ja Lemmenjoen kultahippu

Kultaseppä Aarne Alhonen erikoistui koru- ja jalokivien etsintään kultavaltauksellaan Lemmenjoella. Tällöin hän myös ryhtyi valmistamaan koruja Lemmenjoen kultahipuista sekä suomalaisista koru- ja jalokivistä. Hänen käsissään syntyi noin 50 000 korua. Niihin on tarvittu ainakin 40 kiloa kultahippuja, hän itse arvioi. ”Jokainen hippu on saanut yksilöllisen kohtelun sormissani”. Valtaosa koruista on hippuriipuksia ja korvakoruja, joissa hipun paino on vaihdellut 0,2 – 1 g välillä. Fine Arctic gold nugget from Inari Lappi Lapland Finland

Noin 5000 korussa on ollut Lemmenjoen granaatti, Luoston ametisti tai Luumäen berylli. Sama määrä koruja on syntynyt Lemmenjoen lumikvartsista ja epidootista, Kittilän jaspiksesta ja Ylämaan spektroliitista. Noin 80 % on ollut hippukoruja ja 20 % kullan ja kivien yhdistelmiä.

Hopeijakorut  Hopeija koru

Katso tästä  Hopeija. – Hippukulta

Hopeijakorut kuvastavat Lapin luonnon keskeltä löytyvän kullanhohtoisen aarteen ainutlaatuisuutta.

Korut ovat 925-hopeaa, kultahiput ovat Lapista, Inarin alueelta. Hiput ovat käsittelemättömiä, aidossa muodossaan, sellaisina kuin ne ovat huuhdottaessa löytyneet.

Korut on valmistettu käsityönä, jokainen koru luonnon muovaamine hippuineen on uniikki.

Käy tutustumassa sivuillamme. Siellä on kultahippujen lisäksi moottoriharrastajalle kirjoja ja muuta mukavaa. AJONEUVOHARRASTUS, Vanhat koneet tuotteet, Lineaarimoottorit, Tulisijat  – Hippukulta

HIPPUKULTA OY

Tilaukset suoraan netissä tai puhelimitse ja sähköpostitse: Raimo Niemelä p. 040 545 4833 tai raimo.niemela ät hippukulta.fi.

Toimitukset postitse tai nouto Keravalta.

Tervetuloa ostoksille!

 

Vastaa